Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 17 de novembre del 2009

Ruta de Jaume I i Ruta dels Monestirs


Continuen les propostes de patrimoni rural pel nostre poble, d'una banda tenim la iniciativa que ha presentat la Mancomunitat de la Vall d'Albaida per a fer una ruta d'uns 70 km que passará pels munucipis relacionats amb la història de Jaume I, com és el cas de Llutxent, Aielo de Rugat, Bocairent, Bufali, Castelló de Rugat, Montaverner, La Pobla del Duc i Rugat. La iniciativa, segons cita el text de les provincies, permetrá coordinar una oferta comarcal conjunta en materia de turisme rural i cultural, d'excursionisme i cicloturisme per tota la comarca.


D'altra banda, aquest cap de setmana ha tingut lloc la tercera etapa de la ruta dels Monestirs, eixa ruta que va des del Monestir de Sant Jeroni fins al de la Murta a Alzira i que pocs dels llutxentins hem fet.... però ens agradaria veritat? Des d'ací anime a tothom a organitzar les eixides des del nostre poble, fins ara sols ho han estat fent des de l'ajuntament d'Alzira, tampoc estaria mal que forem nosaltres els que disfrutarem al vore com la nostra història no mor lentament no??


Pd: perdoneu per publicar la noticia després de que ho facen... he estat un poc dormit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com