Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 18 de novembre del 2009

Fins a quan tolerarem la corrupció?

Ahir de vesprada, vaig sentir a la radio una afirmació d'algú que deia que l'estat espanyol és el que més ha sofrit les conseqüencies de la corrupció, i està notanto cada vegada més. Pareix ser que amb la crisis la gent està començant a deixar de ser tolerant amb eixe "tema" que de vegades considerem una situació "innata", o siga inevitable, aleshores com no és pot evitar perque asumim que els que tenen el poder (poder econòmic, eh! no ,s'equivoqueu, els que tenen el poder estan impunes davant qualsevol ilegalitat pues els altres tenim que aprendre i a la menor oportunitat fem el mateix.

Fins a quan anem a permetre els actes de corrupció, tant hem dona si el fan els blaus, els rotjos, els verds o els morats, si està mal fet ens hem de queixar!!

Ací vos deixe l'enllaç de la notícia i un video de youtube d'una de les manifestacions contra la corrupció que mai ha tingut eco en els mitjos de comunicació, serà que també són corruptes?

http://www.levante-emv.com/comarcas/2009/11/18/llutxent-abre-expediente-portavoz-deurbanismo-pspv-chale-ilegal/652426.html

http://www.youtube.com/watch?v=mDmZU3f7CmE

http://www.youtube.com/watch?v=uMrISnQgM8E&feature=related

1 comentari:

  1. L'estat espanyol a patit molt la corrupció d'entre altres polítics sense vergonya ni escrupols, que sols els importa omplir-se les butxaques, per aquesta raó i perque em sent en l'obliagció de fer-ho públic, ja que aquesta notícia tampoc ha arribat als mitjans de comunicació televisius, us deixe un enllaç on explica el que van a cobrar per metre quadrat els agricultors que per desgràcia els ha tocat cedir el seu propi terreny per poder fer l'esperat polígon a llutxent.Salutacions d'algú que no enten de colors, sino de justícia, i respecte!
    http://www.diariocriticocv.com/noticias/not251113.htm

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com