Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dilluns, 13 de febrer del 2012

Premis Maria Moliner 2011



Des de la biblioteca municipal tenim el plaer d'anunciar que hem sigut agraciats amb un dels premis Maria Moliner consistent en un lot de llibres.

L'ajuda ha sigut concedida gràcies al projecte d'animació lectora desenvolupat a la nostra biblioteca durant l'any 2011. Algunes de les activitats presentades i que ens fan mereixedors de tal premi són les desenvolupades el dia del llibre infantil i juvenil (2 d'abril), les visites guiades (27 d'abril), el recital de poesia al Palau-Castell (6 de maig), els cursos d'estiu, el concurs de dibuix 9 d'octubre, la festa dels morts (31 d'octubre), etc.




Us animem a que participeu en les activitats d'enguany començant per la preparació del II Recital de poesia que es farà la setmana de festes.






2 comentaris:

  1. Enhorabona, per fi una bona notícia. Ànim i a continuar per aquesta línia. A Llutxent li fan falta estímuls com aquest, especialment en el terreny educatiu.

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com