Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 10 de juny del 2011

Convocatòria dels INDIGNATS de la Vall d'Albaida: avui divendres 10 de Juny a la Plaça de l'Ajuntament de Llutxent

Un Indignat Llutxentí ens envia la següent convocatòria per avui 10 de JUNY a les 20h a la Plaça de l'Ajuntament:

------
El moviment es demostra caminant
Si des de fa ja una bona mesada, s'ha estat parlant del Moviment 15M, com un moviment pacífic de participació democràtica, que estan acampats a les places de moltes ciutats i barris. En principi, era un moviment de protesta impulsat pel col·lectiu Democràcia Real Ya. Els dies posteriors a la manifestació del 15 de maig, va haver un augment de participants en les assemblees que va desbordar les propostes del col·lectiu i van arribar a una ampla majoria ciutadana que en deia que ja n'estava farta de la classe política actual. Això, genera un moviment simbòlic a les ciutats, que ara es tradueix en assemblees de barri, i assemblees de poble, ja que cada realitat és diferent a cada lloc, i les propostes concretes, per tant, també han de variar. 


Estem demanant una democràcia real, un control sobre els polítics, i una participació plena en el disseny d'activitats i la presa de decisions. S'està demanant que es regule una forma de participació ciutadana, i que càpiga la veu dels que no creuen tant en la representativitat electoral, i aposten per una democràcia participativa, perquè ja estem farts d'elegir, perquè volem participar. Per a tal finalitat, que engloba tants i tants debats de fons, tan i tan llargs, ja existeixen projectes impulsats més per la Unió Europea, que no pas per l'Estat Espanyol, com l'Agenda 21, que en molts casos resten apartats, per manca de recursos, per manca de participació. Per falta de ganes!
El que intentem convocant a tota la gent indignada amb el sistema -que tot sabent que no és tan fàcil canviar-lo, intenten fer-ne alguna esmena- és promoure un espai de debat entre la gent dels pobles de la comarca i canalitzar aquest malestar en una estructura associativa productiva, i capaç de generar propostes concretes, sostenibles i particpatives. L'objectiu de l'assemblea de divendres és doble. Per una banda, pretenem informar de com estan organitzant-se en diferents llocs com València, Gandia o Ontinyent, i veure quines opcions tenim als pobles de la comarca de poder tractar els problemes de la gent. En aquest sentit, cal combinar un treball comarcal amb un local, i promoure accions conjuntes. Això vol dir, crear una estructura, un espai de debat, com dèiem, perquè les demandes de la gent, els problemes reals, es convertisquen en temes de debat i així, poder buscar-los solució. Així que quedeu tots convocats a l'assemblea que tindrà lloc divendres 10 de juny, a les 20h de la vesprada a la Pl. de l'Ajuntament de Llutxent.
Recordeu que  només entre totes, ho farem tot!

3 comentaris:

  1. Per tant, si volem canvi haurem de caminar de forma diferent

    ResponElimina
  2. Hi ha alguna pàgina, per a saber el que s´ha dit en la darrera assemblea?
    Sería molt interessant per a difondre les propostes que es van fer.

    ResponElimina
  3. Jo he vist que ja s'ha creat un bloc per als indignats de Llutxent: http://indignatsllutxent.blogspot.com/

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com