Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dilluns, 23 de maig del 2011

Resultats eleccions 2011

Després d'una jornada intensa al nostre poble i a tots els municipis de l'Estat Espanyol, volem agraïr a tots els veïns i veïnes de Llutxent la seua participació en l'ús del dret al vot, ja que un any més hem superat el 80% de participació, mentre que les grans ciutats com València o Madrid, no arriben mai al 70%.

Des de l'Equip de Llutxentparla volem també donar la benvinguda a la nova formació de l'Ajuntament, i volem convidar-los de manera pública a fer ús del bloc per a qualsevol comuncació d'interés per al poble (comunicats, bands, i notificacions generals), amb l'objectiu de poder arribar a més gent de manera més fàcil i per suposat més econòmica.

A continuació vos deixem un enllaç on podreu consultar els resultats de les votacions municipals del nostre poble, i de tots els municipis que vos interessen, amb una comparativa del que va ocòrrer l'any 2007.
 
http://resultados.elpais.com/elecciones/2011/municipales/17/46/150.html

2 comentaris:

  1. La situació que s'ha creat després de les eleccions municipals a Llutxent és incerta. Per una banda un partit, castigat pel poble, que ha perdut la majoria absoluta víctima de la seua gestió (sols cal vore el vots al PP en les autonòmiques i com s'ha reduit en les locals); un altre, el PSOE, que tot i la que està caient en l'àmbit nacional manté els tres regidors; un nou partit, amb dos regidors, que aflora a l'escenari polític(i que per la campanya desenvolupada es manifesta anti PP) i el regidor d'esquerre unida que es manté.
    Sense majoria absoluta, creieu que el PP ha de mantindre l'alcaldia o serieu partidaris d'un pacte que li la llevara?

    ResponElimina
  2. Jo no crec que el càstig al PP haja sigut tal, ja que tant a València com a l'autonomia han perdut un escany igual com al poble.

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com