Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 16 de setembre del 2010

VIII Volta a peu de Llutxent

El pròxim dissabte 25 de Setembre a les 18:30 tindrà lloc la VIII Volta a peu de Lluxent. Des de Llutxentparla volem animar i convidar a tota la gent del nostre poble i dels pobles veïns a eixir al carrer i participar, ja siga correguent o animant. Esperem que el temps es porte bé!

La volta tindrà un recorregut de 9.km, començant per una lleugera pujada al cementeri local, a la que seguirà la pujada al Convent. Després el recorregut seguirà per dins del poble, està vegada costera cap avall, fins finalitzar en les Poases.


Com podeu observar al perfil de la cursa, el recorregut no és pla, però no podia ser d'altra manera si volem gaudir del nostre espai natural més preat.

Si vols participar en aquest repte no dubtes en apuntar-te, tan sols has d'inscriure't en la web de la mancovall que apareix al final de l'entrada, i ingressar 2€ en el compte que s'indica.

Inscripció a la VIII Volta a peu de Llutxent

I ja sabeu si teniu algun dubte no ho penseu en demanar ajuda al Club d'Atletisme, ells vos assessoraran de tot el que vullgau saber.

ORGANITZA: Regidoria d´Esports

L'equip de LlutxentParla

1 comentari:

  1. ES PROU DURA PERO QUANT ACBES ES QUEDES COM NOVA...VAL LA PENA!!!ANIM A TOTS ES MOLT BONA EXPERIENCIA!!!

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com